Bliv opdateret med nyheder fra Ultima K

Bliv opdateret på nye indretninger og produkter fra Ultima K
Email address
Virksomhed/Skole/Inst.
Fornavn
Efternavn
Secure and Spam free...

Komplet kontorindretning for Dr. Schutz Scandinavia

Dr. Schutz Scandinavia, en af Nordens førende leverandører indenfor gulve, var flyttet ind i helt nye lokaler og stod derfor med muligheden for at skabe de helt rette rammer for virksomhedens fortsatte vækst.

I et tæt samarbejde indrettede vi hele miljøet – fra mødelokaler, arbejdspladser og showroom til spiseområde og reception. Sammen skabte vi fra bunden et udtryk og en indretning, som passede til deres behov og udstrålede deres brand.

Kvalitet afspejler kvalitet

Kvalitetsinventar udstråler en virksomhed, som leverer et kvalitetsprodukt. Det var derfor meget vigtigt for Dr. Schutz Scandinavia, at deres nye indretning skulle afspejle kvaliteten af deres produkter.

Sammen fandt vi løsninger, som levede op til kundens ønske om at fremstå eksklusiv over for deres samarbejdspartnere og kunder. Vi holdt udtrykket i enkle og rene linjer med en klar nordisk profil. De simple linjer underbygger funktionaliteten, som også sikrer et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Kontoret huser både interne og eksterne sælgere. For at de kan have de bedste arbejdsbetingelser indrettede vi båse til konsulenterne i et åbent rum. Det giver rum til ro og koncentration, samtidig med at der er mulighed for at sælgerne kan sparre med hinanden.null

En skræddersyet løsning

Når Dr. Schutz Scandinavia har kundebesøg, er der brug for et mødelokale, som kan bruges i forskellige mødesituationer. Vi indrettede både en formel og uformel mødezone i samme rum. Loungemøblerne skaber en mere afslappet stemning, mens det speciallavede langbord fungerer godt til større møder.

Ultima K’s eget snedkeri har skabt bordet, som har en kerne af birkekrydsfiner og overflader i sort linoleum. Vi har dertil fundet matchende stole.

Sammen med Dr. Schutz Scandinavia har vi skabt en komplet indretning af hele domicilet, der er både funktionel og holdt i et stringent nordisk udtryk, der passer til virksomheden.

Understøtter din indretning din vækst?

Tag fat i vores grundlægger Ulrich Krabbenhøft
Tlf.: +45 31 31 30 54
Mail: uk@ultima-k.dk

Bliv opdateret med nyheder fra Ultima K

Bliv opdateret på nye indretninger og produkter fra Ultima K
Email address
Virksomhed/Skole/Inst.
Fornavn
Efternavn
Secure and Spam free...