Vellyd på arbejdspladsen

 

Lyd påvirker os døgnet rundt. Den kan berolige os, og den kan forstyrre. Når lyden bliver støj, øger det produktionen af stresshormoner og ødelægger vores velvære og produktivitet. Det er en udfordring i mange bygninger i dag

Meget nybyg opføres primært i beton, stål og glas, og disse hårde og bare overflader reflekterer lyden og skaber en dårlig akustik i kontorlandskabet. Men det er der råd for. Ved at bruge de rette akustiske løsninger kan man kontrollere lyden og skabe et behageligt arbejdsmiljø med plads til bedre kommunikation.

Ultima K tilbyder en række af de bedste lydabsorbenter på markedet. Gulvskærme, lydabsorberende billeder, lofthængte lydabsorbenter, lyddæmpede arbjedspladser m.m. Er du i tvivl om, hvordan I kan få den bedste lyddæmpning? Så kontakt os, og få besøg af en af vores konsulenter.

Lyden af velvære

 

Lyd opfører sig forskelligt i rum. Den kan blive reflekteret eller absorberet af vægge, loft og gulv. Det påvirker især  rummets taleforståelighed og støjniveau. Rum med dårlig akustik medfører ofte træthed, koncentrationsbesvær og stresssymptomer.

Alle rum er fyldt med en række “naturlige” lyde, der realistisk set ikke kan elimineres. Men man kan kontrollere og styre lydbølgerne og derved skabe et rart arbejdsmiljø, der understøtter fokuseret arbejde og kommunikationen.

Den rigtige akustiske løsning kan øge både trivsel og velvære markant. Balance i akustikken stimulerer koncentration og motivation, og giver bedre mulighed for at huske, lytte og fokusere. Derudover reduceres risikoen for mental træthed og stress – til fordel for velvære og livskvalitet.

Vi anbefaler disse akustikelementer

Fandt du ikke det, du ledte efter?
Kontakt os på tlf.: +45 31 40 88 55 eller mail: info@ultima-k.dk

Bliv inspireret af vores indretninger