Blog

Ultima K / Indlæg  / Ultima K bliver fast leverandør til det strategiske partnerskab TRUST

Ultima K bliver fast leverandør til det strategiske partnerskab TRUST

Ultima K vil skabe de bedste indretninger i fremtidens daginstitutioner og skoler. Som fast leverandør til det strategiske partnerskab TRUST kan vi hjælpe til med at skabe innovative og holdbare løsninger for Københavns Kommune. Siden 2016 har TRUST-partnerskabet arbejdet tæt sammen med Københavns Kommunes Børne- og Ungeforvaltning over en 4-årig periode på projekter til en værdi af cirka 2,3 mia. kroner. Ultima K er derfor glade for at kunne blive en del af dette spændende og vigtige initiativ.

TRUST samler de forskellige interessenter for hele byggeriet og dets faser på ét kontor. Det skaber en unik synergi, når arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører, entreprenører og repræsentanter fra Byggeri København er samlet under samme tag. Udvekslingen af viden, erfaringer og ekspertise skaber et bedre og mere agilt forløb, som resulterer i bedre byggerier.

“Når alle løfter i flok, kan vi nå nye højder med vores daginstitutioner og skoler. Ved at have flere kompetenceområder samlet et sted skaber det en bedre proces fra start til slut. Derved kan vi bedre udnytte vores ressourcer og skabe et bedre resultat. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med disse dygtige mennesker på de kommende projekter”, udtaler Ulrich Krabbenhøft, indehaver af Ultima K, oven på den glædelige nyhed.

Ultima K bliver fast leverandør til det strategiske samarbejde, TRUST, som består af virksomhederne: Enemærke & Petersen, KANT arkitekter, Nøhr & Sigsgaard, Dominia, Norconsult samt GHB Landskab.