Vellyd i institutionen

 

Lyd påvirker vores hverdag og os som mennesker. Når den bliver irriterende, kalder vi det støj. Støj påvirker os negativt. Det øger produktionen af stresshormoner og ødelægger vores velvære og produktivitet.

Mange bygninger i dag har udfordringer med akustikken. Det skyldes, at meget nybyg primært opføres i beton, stål og glas. Disse hårde og bare overflader reflekterer lyden og skaber en dårlig akustik i kontorlandskabet. Men det er der råd for. Ved at bruge de rette akustiske løsninger kan man kontrollere lyden og skabe et behageligt arbejdsmiljø med plads til bedre kommunikation.

Ultima K tilbyder en række af de bedste lydabsorbenter på markedet. Gulvskærme, lydabsorberende billeder, lofthængte lydabsorbenter, lyddæmpede arbjedspladser m.m. Er du i tvivl om, hvordan I kan få den bedste lyddæmpning? Så kontakt os, og få besøg af en af vores konsulenter.

Lyden af velvære

 

Alle typer rum er fyldt med en række “naturlige” lyde, der realistisk set ikke kan elimineres. Men man kan kontrollere og styre lydbølgerne og derved skabe et rart miljø på institutionen, der understøtter kommunikationen og forbedrer opholdet.

Lyd opfører sig forskelligt i rum. Den kan blive reflekteret eller absorberet af vægge, loft og gulv. Det påvirker særligt taleforståeligheden og støjniveauet i et rum. Rum med dårlig akustik medfører ofte træthed, koncentrationsbesvær og stresssymptomer.

Den rigtige akustiske løsning kan øge både trivsel og velvære markant. Balance i akustikken stimulerer koncentration og motivation, og giver bedre mulighed for at huske, lytte og fokusere. Derudover reduceres risikoen for mental træthed og stress – til fordel for velvære og livskvalitet.

Vi anbefaler disse akustikelementer

Fandt du ikke det, du ledte efter?
Kontakt os på tlf.: +45 31 40 88 55 eller mail: info@ultima-k.dk

Bliv inspireret af vores indretninger