Bliv opdateret med nyheder fra Ultima K

Bliv opdateret på nye indretninger og produkter fra Ultima K
Email address
Virksomhed/Skole/Inst.
Fornavn
Efternavn
Secure and Spam free...

Blog

Ultima K / Indlæg  / Erhverv  / Inspirerende og motiverende folie på kontorvæggene hos CMP

Inspirerende og motiverende folie på kontorvæggene hos CMP

CMP er en vigtig led i kæden, når det kommer til container-transport. 15,5 millioner tons varer passerede igennem Copenhagen Malmö Port i 2017, hvilket gør det til en af Nordens største havne og vigtige knudepunkter for transport og logistik. Vi optimerede deres indretning med en foliering, der båder formidler virksomhedens identitet og services, og bidrager til et bedre arbejdsmiljø. Derudover leverede vi skriveborde og stole til kontoret.

Vi blev inspireret af det maritime miljø, som CMP dagligt opererer i. Den mørke blå farve afspejler havet, som muliggør transporten af varer fra nær og fjern. De dybe farver udstråler den ro og kompetence, som CMP besidder.

CMP forbinder havet med kysten, og derfor tænkte vi, at det gav mening at bruge kort som grafiske elementer, der skaber en stemning på kontoret. Dels bringer folierne liv til de ellers hvide og stille vægge, men de formidler også CMP’s brand og services.

Ulrich Krabbenhøft, grundlægger af Ultima K.

Folierne har flere formål rundt om i kontoret. Dels bidrager de positivt til stemning på kontoret. På glaspartierne hjælper de til at fjerne visuel støj fra gangene. Forstyrrelser, der rammer både kunder og kollegaer, som har brug for mental energi til at koncentrere sig om opgaven eller det i gangværende møde. Vi drog inspiration fra virksomhedens værdier og sammensatte folier med inspirerende og motiverende ord. Løsningen bidrager til en god arbejdskultur og miljø, da CMP ved, at glade medarbejdere er vigtige for virksomhedens fortsatte vækst.

Skal vi tale om dine muligheder?

Tag fat i vores grundlægger Ulrich Krabbenhøft
Tlf.: +45 31 31 30 54
Mail: uk@ultima-k.dk

Bliv opdateret med nyheder fra Ultima K

Bliv opdateret på nye indretninger og produkter fra Ultima K
Email address
Virksomhed/Skole/Inst.
Fornavn
Efternavn
Secure and Spam free...