Blog

Ultima K / Indlæg  / Erhverv  / Fuld udnyttelse af kontorpladsen hos European Energy

Fuld udnyttelse af kontorpladsen hos European Energy

European Energy har vind i sejlene og efterspørges internationalt på grund af deres ekspertise inden for solceller og vindmøller. Med en voksende medarbejderstab havde virksomheden brug for at optimere indretningen af deres domicil. Vi hjalp den grønne virksomhed med at gentænke skrivebordspladser, mødelokaler og lounge-områder.

“Mange bække små gør en stor å”, er en rammende tanke for indretningen af European Energys kontorer. Lokalerne i DR’s tidligere bygninger i Søborg bød på en udfordring i form af deres smalle opbygning. Derfor gennemtænkte vi alle elementer for at bruge pladsen bedst muligt.

For at sikre et godt indeklima indtænkte vi også elementer, som forbedrer akustikken. Det er blandt andet i form af linoleum på reoler og skriveborde, ligesom “desk walls” omkring arbejdsstationerne reducerer støj til og fra omgivelserne.

Miljømæssig bæredygtighed i indretning var en vigtig faktor for kunden. Vi valgte derfor inventar, som lever op til EU EcoLabel-standarden eller bruger FSC-certificeret træ. En lille detalje er sofabetrækket, som er lavet af tidligere plastikflasker.

“Hos European Energy A/S er vores medarbejdere det vigtigste aktiv, vi har. Derfor er det afgørende, at vores fysiske rammer bidrager til et sundt arbejdsmiljø. Ultima K har indrettet vores lokaler, og i den proces har vi oplevet Ultima K som dygtige til at forstå vores behov og til at levere en løsning, der fungerer på en bæredygtig måde, både miljømæssigt og økonomisk.”

Anne Byrch Fjellvang, HR Chef, European Energy

Skal vi tale om jeres muligheder?

Tag fat i Ulrich Krabbenhøft:
Tlf.: +45 31 31 30 54
Mail: uk@ultima-k.dk