© 2016 theme All rights reserved

Flere levende kvadratmeter på Ellebjerg Skole

Ellebjerg Skole vil skabe et godt og trygt fællesskab og en høj faglighed. De rette rammer og indretning hjælper med at indfri denne vision. Skolen følte dog ikke, at de udnyttede deres gangarealer optimalt. Sammen arbejdede vi derfor på en bedre udnyttelse af disse “døde” kvadratmeter.

Vi pustede liv i de eksisterende kvadratmeter og forvandlede dem til brugbare arbejdspladser. Zonerne er fleksible og funktionelle, så eleverne kan fordybe sig enkeltvis eller arbejde sammen i grupper.

De høje lofter og hårde flader gav mange steder udfordring med akustikken. Ved hjælp af væghængte lydabsorbenter løste vi dette støjproblem. Absorbenterne fungerer også som dekoration og optimerer læringsmiljøet med relevante informationsplancher.

I aulaen placerede og dekorerede vi såkaldte “blomsterkummer”, der er med til at skabe en visuel ramme i rummet. De kan bruges som siddepladser i pausen, hvor eleverne kan hygge sig og snakke med hinanden.HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIN INDRETNING?

Så kontakt os, og få besøg af en af vores konsulenter.

Ulrich Krabbenhøft

Ulrich Krabbenhøft

uk@ultima-k.dk

Ulrich Krabbenhøft er indehaver af Ultima K. I mere end 10 år har han skabt special-tilpassede indretninger, som bidrager til rummets værdi og funktion. Ulrich tror på, at inventar skaber rum og har set det gå i opfyldelse gang på gang.