Blog

Ultima K / Indlæg  / Danmarks Læringsfestival 2020

Danmarks Læringsfestival 2020

Vi deltog i marts måned for første gang i Danmarks Læringsfestival. Udover vores stand hvor vi præstenterede vores læringsfolier med den tilhørende app “Study Buddy”, havde vi den glæde at at sponsorere festivalen med indretning af det store “Relax” området i Bella Center.

Udover borde og sækkestole blev området med en række huse og kuber sin vi kalder for “Landsbyen”

I samarbejde med Ultima K har Cat N´ Lou skabt inventarkonceptet Landsbyen, der både understøtter inspirerende måder at lære på og som giver børnene indflydelse på deres egne omgivelser allerede fra skolestart. På den måde skaber man nysgerrige, kreative og videbegærlige børn. At tage sine behov alvorligt og se resultater, giver nemlig selvværd og lyst til læring. 

Konceptet for Landsbyen udspringer af mange års erfaring med indretning af læringsmiljøer, hvor vi, i mødet med dem som skal bruge rummene, har opsamlet en række ønsker og overvejelser fra både børn og voksne om den bedst mulige folkeskole. Behovene spænder vidt fra ønsker om plads til fællesskab, til fordybelse, til fleksible rumligheder, til dæmpning støj og til at skabe ro og orden. 

Landsbyen er skabt med udgangspunkt i alle disse ønsker og kombineret med pædagogiske intentioner, krav fra lovgivning og vores viden om hvordan rum, materialer og farver gør noget godt for både krop og sjæl. 

I al sin enkelhed har vi designet 9 forskellige huse, der kan kombineres i et utal af opstillinger – helt tilpasset netop jeres behov og jeres skole. Det er vores håb, at I med denne folder vil blive inspireret af Landsbyens mange muligheder for at skabe et godt læringsmiljø på landets skoler. Læs mere om Landsbyen her