Blog

Ultima K / Indlæg  / Institutioner  / Berigende rammer på det nyåbnede Børnehuset Espelunden

Berigende rammer på det nyåbnede Børnehuset Espelunden

Det nybyggede Børnehuset Espelunden er placeret i Irmabyen, Rødovre. Den integrerede institution er normeret til 70 vuggestuebørn og op til 100 børnehavebørn. Vi hjalp den nybyggede institution med at indrette deres lokaler, så de går hånd i hånd med deres pædagogiske vision om at skabe et trygt, tillidsfuldt og udviklende miljø.

Hvis børnene og pædagogerne skal inspireres af omgivelserne, så skal rammerne understøtte og initiere forskellige lege- og læringssituationer. Vi indrettede derfor forskellige zoner, som børnene kan gå ind og ud af, efterhånden som legen og dagen ændrer sig.

Indretningen består af fast og mobilt inventar. Det skaber trygge rammer, der stadig er fleksible, hvis hverdagen kræver det. Samtidig giver de forskellige inventartyper muligheden for at kunne gå ind i mindre rum eller skabe sine egne. Det er godt for forskellige aktiviteter – for eksempel fordybelse eller gruppelege.

For os er det meget vigtigt, at skabe omgivelser der er motiverende, trygge og fleksible. Børnenes dag skal kunne være alsidig og udfordrende, så de udvikler sig, når de leger og lærer. Vi har derfor i samarbejde med leder Michelle Bay Olesen og arkitekt i Rødovre kommune Thilde Marie Kristensen, skabt en løsning der kan understøtte både pædagogik og det daglige arbejde for pædagogerne.

Jonathan Irving, Projektchef – Ultima K

Arbejder jeres indretning og pædagogik sammen?

Tag fat i vores konsulent Jonathan Irving:
Tlf.: +45 31 10 38 18
Mail: ji@ultima-k.dk